لوگو خدمات کامپیوتری

ویندوزیار

حل مشکل با یک تماس

آدرس ما

سراسر ایران

پشتیبانی شبکه کامپیوتری

پشتیبانی شبکه های کامپیوتری بخشی از امور مربوط به مهندس شبکه است که شامل عیب یابی،تعمیر و نگهداری از شبکه و سیستم های داخل آن است. پشتیبانی شبکه شامل مدیریت تمامی نرم افزارها و سخت افزارهای موجود در شبکه کامپیوتری است که شامل تمام ایستگاه های کاری مختلف به منظور برقراری ارتباط به یکدیگر متصل هستند و همچنین بخش سخت افزار ها برای پردازش داده های مانند سرور ها می باشد. تمامی سخت افزارهای موجود در شبکه به طور کلی در الگوی پیچیده ای مرتب شدند به ویژه در یک کسب و کار بزرگ تر که با تعداد شعب اداری مختلف است که حفظ یک شبکه اداری بزرگ اغلب نیازمند پشتیبانی شبکه به صورت دوره ای است.

با توجه به گسترده بودن نرم افزارهای خاص برای شرکت ها، معمولاً شرکت ها برای یکپارچه سازی به پشتیبانی شبکه های نیاز دارند که بتواند مشکلات تمامی این برنامه ها درون سازمانی را حل کند. لذا به روز بودن اطلاعات پشتیبان شبکه از اولویت خاصی برخوردار است. پشتیبانی شبکه های کامپیوتر اغلب بخشی از فناوری اطلاعات هستند که به کسب و کارها کمک می کند تا یکی از پیچیده ترین دارایی ها و منابع خود را مدیریت کند. پیش بینی ما از آینده شغلی پشتیبانی شبکه های کامپیوتر در دراز مدت بسیار زیاد خواهد شد، زیرا کسب و کارها از طریق ارتباط الکترونیکی مشتریان بیشتری به دست می آورند و مدیریت شبکه کامپیوتری امری ضروری برای آن ها است.

پشتیبانی شبکه چیست؟

پشتیبانی شبکه های کامپیوتری به معنای نگهداری، بررسی دوره ای، رفع مشکلات احتمالی آن است. همچنین یکی دیگر از تعاریف پشتیبانی شبکه، مدیریت شبکه و رفع خرابی آن در زمان کوتاه و هم چنین، ارائه دلایل و مستندات برای به وجود آمدن آن مشکل می باشد.

با توجه به افزایش سرعت بهره وری سیستم‌ها و حفظ یکپارچگی اطلاعات درون سازمانی، شبکه ها نقش مهمی را در سازمان های امروزی اجرا می کند. همچنین سرعت و امنیت شبکه از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا در صورت کمبود پهنای باند شبکه باعث کندی و اختلال در جابجایی اطلاعات خواهد شد. امنیت شبکه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا در صورت عدم رسیدگی به این مسئله خسارت جبران ناپذیری را می تواند به کسب و کارتان وارد نماید. از این ‌رو وجود یک پشتیبانی شبکه در مجموعه‌ها همچنین ضروری می باشد.

گروه ویندوز را به عنوان ارائه دهنده خدمات پشتیبانی شبکه با به روزرسانی سیستم های نظارتی خود و هم چنین افزایش سطح دانش کارکنان خود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این موضوع تاکید دارد. پشتیبانی شبکه شامل نظارت بر روی شبکه های  LAN، WAN ، سوئیچ، روتر، فایروال و دیگر اتصالات فیزیکی شبکه می باشد.

گروه ویندوز یار با استفاده از ابزار نظارتی مخصوص به صورت دورکاری، نظارت کامل بر روی شبکه را دارد و چندین بخش مهم شبکه را مورد بررسی قرار می دهد و به صورت لحظه ای رخداد های شبکه را مانیتورینگ می کند، تا در صورت بروز ابتدا آن را شناسایی کرده و مشکل را در کوتاهترین زمان ممکن حل نماید.

مشکلات رایج در شبکه کامپیوتری

شبکه های کامپیوتری برای ارتباط و انتقال اطلاعات در سطح محلی و یا اینترنتی استفاده می شوند. اما مانند هر فناوری دیگری، مشکلات و مشکلات رایجی وجود دارد که می تواند عملکرد شبکه را به طور قابل توجهی کاهش دهد. در اینجا به برخی از مشکلات شایع شبکه های کامپیوتری و راه حل های آنها می پردازیم:

  1. ضعف امنیتی: یکی از مشکلات شایع در شبکه های کامپیوتری، ضعف امنیتی است. هکرها می توانند با بهره بردن از آسیب پذیری های شبکه، اطلاعات حساس را دزدیده یا از بین ببرند. راه حل های امنیتی مانند استفاده از فایروال ها، رمزنگاری اطلاعات و استفاده از رمز عبور قوی می تواند این مشکل را حل کند.
  2. پایین بودن سرعت: شبکه های کامپیوتری ممکن است با مشکلاتی مانند پایین بودن سرعت روبرو شوند. این مشکل می تواند برای کاربران ایجاد اختلال کند و باعث تأخیر در انجام کارها شود. استفاده از راه حل هایی مانند افزایش پهنای باند شبکه و به روز رسانی تجهیزات شبکه می تواند این مشکل را حل کند.
  3. نرم افزار های مخرب: نرم افزار های مخرب می توانند شبکه های کامپیوتری را تهدید کنند و باعث کاهش کارایی شبکه شوند. به روز رسانی نرم افزارهای مورد استفاده و استفاده از نرم افزارهای ضد ویروس می تواند این مشکل را حل کند.
  4. مشکلات سخت افزاری: مشکلات سخت افزاری نیز می توانند شبکه های کامپیوتری را تحت تأثیر قرار دهند. این مشکلات شامل قطع شدن کابل ها، خراب شدن سوئیچ ها، مشکلات در کارت شبکه و دستگاه های دیگر می شوند. راه حل هایی مانند استفاده از تجهیزات با کیفیت بالا، انجام بازرسی و نگهداری دوره ای برای تجهیزات شبکه و داشتن یک نقشه دقیق از ساختار شبکه می تواند به حل این مشکلات کمک کند.
  5. مشکلات پروتکل: پروتکل ها یا قوانین و توافقاتی که برای ارتباط و تبادل اطلاعات در شبکه های کامپیوتری استفاده می شوند، ممکن است با مشکلاتی مانند تداخل پروتکل، ناهماهنگی پروتکل و دیگر مشکلات مواجه شوند. بررسی و به روز رسانی پروتکل های شبکه و آموزش کاربران به شیوه درست از استفاده از پروتکل ها، می تواند به حل این مشکلات کمک کند.

  6. نوسانات برق: نوسانات برق نیز می توانند باعث خرابی تجهیزات شبکه شوند. استفاده از یک UPS (سیستم پشتیبانی برق) و نصب سیستم گراندینگ، می تواند به حل این مشکل کمک کند.

در کل، برای داشتن یک شبکه کامپیوتری کارآمد، لازم است به مشکلات رایج آن توجه کرده و راه حل هایی را برای حل آنها پیاده سازی کنید. این کار به کارایی و امنیت شبکه کمک می کند و به کاربران امکان انجام کارهای خود را با سرعت و راحتی بیشتری می دهد.

هنگام بستن قرارداد با شرکت ها به چه نکاتی دقت کنیم؟

در بستن قرارداد پشتیبانی شبکه با شرکت‌ها، باید به نکات زیر توجه کرد:

۱. اهداف و نیازهای شرکت: بررسی نیازهای شرکت به پشتیبانی شبکه و تعیین اهدافی که قرار است با پشتیبانی شبکه به آنها دست یابیم، از اولین مراحل قرارداد است.

۲. سرویس‌های ارائه شده: بررسی سرویس‌هایی که شرکت پشتیبانی شبکه ارائه می‌دهد از جمله نوع پشتیبانی، زمان پاسخگویی، ساعات کاری، قابلیت دسترسی و دیگر خدمات ارائه شده مهم است.

۳. هزینه پشتیبانی شبکه: تعیین قیمت پشتیبانی شبکه برای شرکت، باید بر اساس سرویس‌های ارائه شده و تضمینات قراردادی معین شود.

۴. مدت قرارداد پشتیبانی شبکه: تعیین مدت زمان قرارداد پشتیبانی شبکه، بر اساس نیازهای شرکت و تضمینات قراردادی صورت می‌گیرد.

۵. قوانین و مقررات پشتیبانی شبکه: اطمینان حاصل کردن از تطابق قرارداد پشتیبانی شبکه با قوانین و مقررات مربوط به صنعت شبکه و امنیت اطلاعات، بسیار حائز اهمیت است.

۶. سابقه و تجربه شرکت پشتیبانی: بررسی سابقه و تجربه شرکت پشتیبانی شبکه، برای اطمینان از کیفیت پشتیبانی و ارائه خدمات بهتر برای شرکت مفید است.

با یه تماس مشکلت حل می شه!!

مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری رو با یه تماس می تونیم براتون حل کنیم و در صورت نیاز کارشناس به صورت حضوری برای رفع مشکل هماهنگ کنیم. برای استفاده از خدمات رایگان ویندوز یار و مشاهده شماره تماس، در سایت ما ثبت نام کنید.

اهمیت استفاده از پشتیبانی شبکه

اگر شما در شرکت خود یک شبکه راه اندازی کرده باشید باید این را بدانید که در صورت بروز مشکل و یا قطعی در شبکه مشکلات عمده ای بین سیستم ها به وجود می آید و از این رو ارتباط شما بین کارکنان و یا مشتریان خود را از دست خواهید داد. در نتیجه اهمیت وجود یک پشتیبانی شبکه در اینجا مشخص میشود که باید تجهیزات نرم افزاری و یا سخت افزاری شبکه را به صورت دوره ای به روز رسانی و عیب یابی نماید.

با گذشت زمان و پس از راه اندازی شبکه، تجهیزات آن به مرور زمان دچار اختلال ایا کندی در عملکرد خود می شود. وظیفه پشتیبانی شبکه بررسی عملکرد شبکه به صورت نرم افزاری همچنین بازرسی فیزیکی بخش پسیو شبکه و بررسی عملکرد سخت افزاری دستگاه ها برای اطمینان از سالم بودن و انجام کامل وظیفه خود است. شما می توانید با دریافت خدمات پشتیبانی شبکه از بروز احتمالی قطعی شبکه و یا اختلال شبکه پیشگیری نمایید.

خدمات پشتیبانی شبکه

راه اندازی شبکه

راه اندازی شبکه یکی از مهم ترین کار های پشتیبانی شبکه است که در ابتدا، به نظر ساده بیاید. اما اگر اصول اولیه و براساس تجربه کافی انجام نشود در آینده با مشکلات زیادی مواجه شوید.

اطلاعات بیشتر

بازدید دوره ای شبکه

سرویس دوره ای بازدید شبکه شامل بازدید به صورت منظم از بخش کابل شبکه، بررسی عملکرد پسیو شبکه، سوییچ ها، روتر ها و ... و هم چنین عملکرد نرم افزاری و بررسی لاگ های آن ها است.

اطلاعات بیشتر

مانیتورینگ شبکه

مانیتورینگ شبکه به منظور نظارت لحظه ای از یک شبکه کامپیوتری است تا هر گونه خرابی آن را بررسی نماییم. با مانیتورینگ شبکه می توان از عملکرد اجزا شبکه اطمینان حاصل کرد.

اطلاعات بیشتر

امنیت شبکه

امنیت شبکه یکی از مهم ترین بخش های پشتیبانی شبکه است، زیرا در صورت بروز نشتی اطلاعات و یا دستکاری اطلاعات، می تواند به مجموعه خسارت های جبران نا پذیری را وارد نماید.

اطلاعات بیشتر

انواع خدمات شبکه کامپیوتری

شبکه کامپیوتری، مجموعه‌ای از دستگاه‌ها و منابع مختلفی است که به یکدیگر متصل شده‌اند تا ارتباطات داده و منابع را به صورت مشترک به اشتراک بگذارند. با توجه به نوع و محدوده‌ی استفاده، انواع مختلفی از خدمات شبکه کامپیوتری وجود دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

۱. خدمات ارتباطی: این خدمات شامل تکنولوژی‌های مختلفی مانند اینترنت، شبکه‌های محلی، شبکه‌های سراسری و VPN هستند. این خدمات به کاربران امکان ارتباط با دیگر کاربران و دسترسی به منابع مختلف را می‌دهند.

۲. خدمات امنیتی: این خدمات شامل نرم‌افزارهای ضد ویروس، فایروال و ابزارهای امنیتی دیگر هستند که به کاربران کمک می‌کنند تا از نفوذ هکرها و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به سیستم خودشان اطمینان حاصل کنند.

۳. خدمات ذخیره‌سازی: این خدمات شامل انواع مختلف ذخیره‌سازی داده مانند سرورهای فایل، سیستم‌های تهیه پشتیبان و شبکه‌های ذخیره‌سازی محلی و سحابی هستند.

۴. خدمات مدیریت: این خدمات شامل ابزارهای مدیریت شبکه، سرورها و تجهیزات شبکه مانند نرم‌افزارهای مدیریت پهنای باند، تجهیزات شبکه و پروتکل‌های مدیریت شبکه هستند.

۵. خدمات سفارشی: این خدمات بر اساس نیاز کاربران طراحی و پیاده‌سازی می‌شوند. به عنوان مثال، سامانه‌های پشتیبانی فنی، نرم‌افزارهای مدیریت پروژه و ابزارهای ارسال و دریافت فایل‌ها می‌توانند در این دسته قرار گیرند.

همچنین، در شبکه کامپیوتری انواع مختلفی از پروتکل‌ها و فناوری‌ها به کار می‌رود. به عنوان مثال، پروتکل TCP/IP که برای ارسال داده‌ها در اینترنت استفاده می‌شود، پروتکل SNMP که برای مدیریت شبکه استفاده می‌شود و پروتکل FTP که برای انتقال فایل استفاده می‌شود.

در نهایت، برای بهترین عملکرد شبکه کامپیوتری، انتخاب خدمات مناسب برای نیازهای خود بسیار مهم است. همچنین، مدیریت و نظارت مناسب بر شبکه و پیاده‌سازی ابزارهای امنیتی به کاربران کمک می‌کند تا بهترین استفاده را از این خدمات ببرند

مشکلات رایج در شبکه کامپیوتری

مشکلات شبکه های کامپیوتری مختص موارد بسیار زیادی است که شامل تمامی اختلالات که می تواند در یک کامپیوتر خانگی پیش می آید. با توجه به این مسئله و گسترش این مشکلات به یک کسب و کار که شامل چندین کامپیوتر کلاینت، چندین سرور، روتر و … نیز شامل آن می شود، درمیابیم که پشتیبانی شبکه برای کسب و کارها امری جدی می باشد. زیرا اشکال در شبکه های کامپیوتری می تواند موجب اختلال در کار پرسنل یا بخش تولید و یا مهمتر از همه بخش ارتباط با مشتریان در خارج از مجموعه باشد.

از مهمترین مشکلات رایج در شبکه را می توان به موارد زیر تقسیم کرد:

۱.مشکلات نرم‌افزاری

اصلی ترین دلیل و مشکلات شبکه های کامپیوتری بخش نرم افزاری آن است و علت های مختلفی می تواند داشته باشد. به عنوان مثال در صورتی که آی پی سیستم به صورت اتوماتیک و یا به صورت سهوی توسط اپراتور تغییر کند می‌تواند باعث اختلال در برخی کارها شود و همچنین در صورتی که مشکل در انجام عملکرد روترها و سوئیچ های مدیریتی نیز به وجود آید و باعث بروز مشکل در انتقالات اطلاعات خواهد شد.

۲. مشکلات سخت‌افزاری

بخش سخت افزاری عمده ترین مشکل شبکه بعد از بخش نرم افزاری را دارد. مشکلات را می‌توان به صورت بازدید دوره ای از آن ها یا استفاده از چک لیست شبکه، پیشگیری کرد. اکثر مشکلات مربوط به بخش سخت افزاری بعد از گذشت زمان و فرسوده شدن قطعات فیزیکی به وجود می آید که در اولویت اول، منبع تغذیه آنها دچار مشکل خواهد شد و در مرحله بعدی امکان خرابی در بخش های سخت افزاری قطعات نیز وجود خواهد داشت.

۳.مشکلات پسیو یا زیرساختی:

اختلال در این بخش نسبت به مشکلات قبلی کمتر بروز می کند. زیرا این قسمت شبکه در دسترس نبوده و دچار آسیب دیدگی کمتری می شود. بیشتر تجهیزات شامل: کابل های شبکه، کیسون ها، پچ پنل ها، سوکت های شبکه و … می باشد. باید دقت کنید که در مرحله اول راه اندازی شبکه در صورتی که به برخی از موارد استاندارد دقت کافی نشود در آینده امکان برطرف کردن این مشکلات با دردسر و مدت زمان بیشتری بر طرف خواهد شد.

آموزش پشتیبانی شبکه

پشتیبانی شبکه یکی از عوامل کلیدی برای بهبود عملکرد و بهینه سازی شبکه است. با ارائه آموزش های مناسب، می توانید از قابلیت های شبکه به بهترین شکل ممکن بهره ببرید و هزینه های احتمالی را کاهش دهید. در اینجا به بررسی مفاهیم پایه و مهارت های لازم برای پشتیبانی شبکه می پردازیم.

مفاهیم پایه

شبکه کامپیوتری شامل دستگاه های مختلفی است که به یکدیگر متصل شده اند. پشتیبانی شبکه به معنی مدیریت این دستگاه ها و ارتباطات بین آنها است. برای این کار، باید به مفاهیم پایه شبکه آشنا باشید، از جمله:

  • معماری شبکه: شما باید بدانید که شبکه شما به چه شکلی ساختاردهی شده است و دستگاه های شبکه شما چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند.
  • پروتکل ها: پروتکل ها مجموعه قوانین و دستورالعمل هایی هستند که برای ارتباط بین دستگاه های شبکه استفاده می شوند. برای مثال، پروتکل TCP/IP برای ارتباط بین دستگاه های مختلف در اینترنت استفاده می شود.
  • سخت افزار شبکه: این شامل دستگاه های مختلف شبکه مانند روتر، سوئیچ، فایروال و سرور است.

مهارت های لازم برای پشتیبانی شبکه

برای پشتیبانی شبکه، باید مهارت های لازم را داشته باشید، از جمله:

تشخیص و رفع مشکلات: باید قادر باشید مشکلات را در شبکه تشخیص دهید و به طور سریع آنها را حل کنید. برای این منظور، نیاز است تا دارای دانش و تجربه کافی در زمینه پشتیبانی شبکه باشید. بهتر است با استفاده از ابزارهای مدیریت شبکه و نرم افزارهای ردیابی، مانیتورینگ و تجزیه و تحلیل داده های شبکه، مشکلات را پیدا کنید و آنها را حل کنید.

آموزش های امنیتی شبکه: آموزش های امنیتی برای پشتیبانان شبکه بسیار مهم است. آنها باید با روش های امنیتی و نحوه جلوگیری از حملات سایبری آشنا باشند. همچنین باید بتوانند اطلاعات محرمانه و اطلاعات مهم شبکه را به صورت امن نگهداری کنند و در مقابل حملات سایبری مقاومت کنند.

آموزش های استفاده از برنامه های شبکه: برای پشتیبانان شبکه، باید با برنامه های شبکه و تجهیزات مورد استفاده آنها آشنا باشید. باید بتوانید این برنامه ها و تجهیزات را به درستی پیکربندی کرده و مشکلات آنها را حل کنید. همچنین باید با مباحثی مانند مسیریابی، فایروال، سوئیچینگ و تحلیل پروتکل ها آشنا باشید.

استفاده از بهترین شیوه ها و ابزارهای پشتیبانی شبکه: برای پشتیبانی شبکه باید از بهترین شیوه ها و ابزارهای پشتیبانی استفاده کنید. برای مثال، می توانید از راه دور به شبکه دسترسی پیدا کنید و با استفاده از ابزارهای مختلف مانند رفع اشکال از راه دور

با استفاده از ابزارهای مانیتورینگ و کنترل کیفیت شبکه، می توانید به صورت مداوم اطلاعاتی از کارایی شبکه و وضعیت سرویس ها دریافت کنید. همچنین می توانید با استفاده از تکنولوژی های رایانش ابری، مدیریت شبکه را بصورت خودکار و با کاهش دخالت انسانی انجام دهید. در ضمن، برای افزایش امنیت شبکه می توانید به امنیت سایبری توجه کنید و به اطلاعات پرسنل شبکه نیز آموزش هایی در زمینه امنیت سایبری بدهید تا خطراتی مانند نفوذ افراد بدنام و بدافزارها به شبکه شما کاهش یابد.

مشاوره رایگان پشتبیانی شبکه شرکت ها

شما در هر زمان می توانید از مشاوره های رایگان ما استفاده نمایید. باید قبل از راه اندازی شبکه بخش های مهمی را در نظر بگیرید که شامل میزان پهنای باند و تعداد نود های لازم برای راه اندازی شبکه را شامل می شود. شما باید آینده کاری خود را پیشبینی نمایید تا در آینده هزینه کمتری را برای تامین نیاز های خود انجام دهید. این هزینه ها شامل سیم کشی مجدد شبکه و یا ارتقاء سخت افزاری شبکه برای افزایش سرعت و امنیت آن است. همچنین در صورت راه اندازی شبکه برای اطمینان است انجام درست مراحل انجام پسیو شبکه می توانید از مشاوره های رایگان ما استفاده نمایید.

همکاران ما بهترین راه را به شما پیشنهاد میدهند که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ کارایی چرا برای کسب و کار شما داشته باشد.

برای استفاده از مشاوره می توانید از فرم انتهای این صفحه و یا تماس با ما در ارتباط باشید.

درخواست مشاوره رایگان

برای درخواست مشاوره رایگان و تماس، در مورد مشکلات انفورماتیک می توانید اطلاعات خود را از طریق پنل ویندوز یار برای ما ارسال کنید. همکاران ما پس از بررسی درخواست های شما عزیزان در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت. 

آخرین مطالب وبلاگ