لوگو خدمات کامپیوتری

ویندوزیار

حل مشکل با یک تماس

آدرس ما

سراسر ایران

اپل، سامسونگ و انویدیا ظاهراً در عرضه اولیه سهام آرم سرمایه‌گذاری می‌کنند

دسته بندی مقالات

آخرین مقالات

تهران - شهرک صنعتی نصیرشهر

info@windowsyar.com

همه روزه از 7 صبح الی 22

اپل، سامسونگ و انویدیا ظاهراً در عرضه اولیه سهام آرم سرمایه‌گذاری می‌کنند
67
۱۳ شهریور ۱۴۰۲
بهنام علی نسب

گزارش رسانه‌های معتبر حاکی از آن است که سافت‌بانک با مشتریان آرم نظیر اپل، سامسونگ، انویدیا و آلفابت به توافق رسیده تا از سرمایه‌گذاری آن‌ها در عرضه اولیه سهام این شرکت بهره‌مند شود. این عرضه اولیه بزرگ احتمالاً در آینده نزدیک رخ خواهد داد.

براساس گزارش‌های رویترز و بلومبرگ، اپل، انویدیا، AMD، آلفابت، اینتل، سامسونگ، Cadence Design Systems و Synopsys با سافت‌بانک توافق کرده‌اند که در عرضه اولیه سهام آرم سرمایه‌گذاری راهبردی داشته باشند. البته ظاهراً مذاکرات همچنان ادامه دارد و سرمایه‌گذاران دیگری ممکن است به سرمایه‌گذاری در این عرضه اولیه ملحق شوند.

مشتریان آرم در عرضه اولیه سهام این شرکت سرمایه‌گذاری می‌کنند

رویترز می‌گوید سافت‌بانک، مالک شرکت بریتانیایی آرم، ارزش این شرکت را بین ۵۰ تا ۵۵ میلیارد دلار برآورد کرده است. اما داده‌های بلومبرگ به ارزشی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار اشاره می‌کند. درهر‌حال، این ارقام کمتر از عددی است که در هنگام تصاحب سهام Vision Fund در آرم توسط سافت‌بانک برآورد شده بود. در آن زمان گفته می‌شد که ارزش آرم به ۶۴ میلیارد دلار رسیده است.

رویترز مدعی است اپل، انویدیا و دیگر سرمایه‌گذاران پذیرفته‌اند که هرکدام بین ۲۵ تا ۱۰۰ میلیون دلار در این عرضه اولیه سرمایه‌گذاری کنند. سافت‌بانک درواقع ۱۰ درصد از سهام آرم را در این عرضه اولیه برای مشتریان خود کنار گذاشته است.

منابع رویترز می‌گویند آمازون هم در این گفت‌وگوها حضور داشته اما از مشارکت در این سرمایه‌گذاری خودداری کرده است.

بلومبرگ می‌گوید آرم می‌خواهد قیمت‌گذاری سهام خود را در تاریخ ۱۳ سپتامبر (۲۲ شهریورماه) آغاز کند و معاملات سهام این شرکت احتمالاً از ۲۳ شهریورماه شروع خواهد شد. آرم در ابتدا می‌خواست از طریق این عرضه اولیه بین ۸ تا ۱۰ میلیارد دلار جذب سرمایه داشته باشد، اما این هدف‌گذاری پس از خرید سهام Vision Fund و کنترل کامل آرم توسط سافت‌بانک کاهش پیدا کرد.

آرم یک شرکت طراحی تراشه در بریتانیاست که معماری محصولات آن‌ها در اکثر محصولات امروزی دنیای فناوری دیده می‌شود.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *